• Badrumsrenoveringar
  • Behörig för våtrum
  • Badrum
Free Joomla Template by HostMonster Reviews

Om oss

Om oss

Vårt företag är baserat på tron att våra kunders behov är av yttersta betydelse. Hela vårat team är beredda att möta de behov och utmaningar som krävs. För att få alla kundernas önskemål att gå i uppfyllelse. Som ett resultat, är en hög del av våra kunder, återkommande kunder. Vi är ett licenserat företag genom Byggkeramik rådet. Vi välkomnar möjligheten att få ditt förtroende och ge dig den bästa servicen industrin har att erbjuda. 

Specialister 

Vi har specialiserat oss på badrum och kakel & klinkers arbeten. Badrumsrenoveringar utför vi från rivning till färdigt resultat. Vi vänder oss främst till privatpersoner men alla kunder är välkomna.

Svedjans kakel & fasad startade 2009

Vi har 20 års erfarenhet inom kakel & klinkers arbeten. Vi är ett våtrums behörigt företag genom Bkr (bygg keramik rådet). Vi är nu även ett UC märkt företag. Vi har flera samarbetes partners. Så som behöriga elektriker och vvs företag med säker vatten utbildning. 

Företag

Vi gör även jobb åt många större företag.  Kakel och klinkers arbeten efter vatten skador är en stor del av vårat företag. Och det gör vi åt flera av de större försäkrings bolagen. 
Special beställda badrum i kultur märkta hus både i stockholms innerstad och runt om i Dalarna.
 

Vårat område

Sedan flera år har vi nu hjälpt kunder i området att förvandla deras drömmars hem till verklighet. Vi jobbar mest i dalarna/Västmanland. Kolla gärna in våra foton där du hittar vad vi tidigare har byggt. 

Facebook

Gilla oss på facebook och ta del av det som händer med Svedjans Kakel & Fasad. 

Kontakt

Lövstigen 5, Hedemora, 776 36
Tfn: 0761-950001, öppetider: Mån - Lör: 7 – 17